www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Infiniti представя ръчен часовник за 3300 евро

19.05.2010 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 58360 прочитания
A+ | A-

Infiniti представи ръчния часовник Limited Edition BR03-92 Instrument Phantom Infiniti, конструиран от швейцарската специализирана компания за производство на часовници Bell & Ross. Само 100 екземпляра са произведени и ще бъдат предлагани в центровете на Infiniti в Европа за сумата от 3300 евро.
Специалната серия BR03-92 Phantom Instrument е конструирана от Bell & Ross, за да ознаменува наскоро представения кросоувър с отлична динамика Infiniti FX Limited Edition, който също като часовниците наброява само 100 индивидуално номерирани екземпляра по целия свят.
Паралелите от съчетанието между Infiniti и Bell & Ross ясно личат във външността на часовника. Черното графитно покритие, което обгръща 42-милиметровия корпус, е аналогично с това на външните детайли на Infiniti FX Limited Edition и оставя същото усещане за съвършенство. Секундарната стрелка над черното галванично покритие на циферблата има отличителен лилав кант - същият цвят, залегнал в сърцевината на марковата идентичност на Infiniti, който може да се види навсякъде - от приборите на арматурното табло на автомобила до обзавеждането в Infiniti центъра.
Акцентът е изцяло поставен върху усещането за притежаване на нещо лично и изключително: задната част на всеки от 100-те часовника е гравирана с емблемата на Infiniti, допълнена с индивидуален номер от серията BR03-92 Instrument Phantom Infiniti.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Движение: Автоматично механично ETA 2982.
Функции: Часове, минути и секунди (всички стрелки са централни). Дата с бърза промяна.
Корпус: Диаметър 42 мм, струйно обработена със стъклени зърна стомана 316L с черно „графитно" покритие и коронка за навиване.
Заден капак: Завиващ се, неръждаема стомана с гравирана емблема на Infiniti и персонален сериен номер на ограничената серия (1-100). Емблемата на Bell & Ross е гравирана отдолу.
Циферблат: Черно галванично покритие. Секундарна стрелка с лилавия цвят на Infiniti. Цифри, отметки и флуоресцентно покритие за оптимално нощно виждане. Кръгло прозорче за датата.
Стъкло: Антирефлекторен сапфирен кристал.
Водоустойчивост: 100 метра (10 bar).
Верижка: Усилена синтетична черна тъкан или гума.
Модел: BR03 PHANTOM
Цена: € 3300
* Уникална серия от 100 екземпляраНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ