728 x 90

Suzuki с нов дилър в Стара Загора

  Suzuki има нов оторизиран дилър за региона на Стара Загора – „ДЖИОКАРС” ЕООД. Дружеството е с 22 годишен опит като предишен дилър на Peugeot за този регион, с което се е доказал като професионалист в автомобилния сектор и е спечелил доверието на клиентите от региона. Шоурумът се намира в на главен булевард в кв. Три

  Suzuki има нов оторизиран дилър за региона на Стара Загора – „ДЖИОКАРС” ЕООД. Дружеството е с 22 годишен опит като предишен дилър на Peugeot за този регион, с което се е доказал като професионалист в автомобилния сектор и е спечелил доверието на клиентите от региона.

  Шоурумът се намира в на главен булевард в кв. Три чучура център №40 и е разположен на   обща площ от 1 500 кв.м, а инвестицията възлиза на 200 000 лв. Автоцентърът разполага с шоурум, експрес сервиз, основен сервиз, склад за резервни части, масла и гуми, кафе зона. 

  В него ще се извършва продажба на нови автомобили , мотоциклети и извънбордови двигатели за лодки с марка Suzuki, гаранционно и следгаранционно обслужване, продажба на оригинални резервни части и аксесоари на Suzuki. С тази стъпка Suzuki ще затвърди позициите си в региона и ще осигури на настоящите си клиенти първокласно сервизно обслужване, а на бъдещите –  комфорт и положителни емоции  .

  Управител на дружеството е Венелин Каравичев.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт