728 x 90

Suzuki дава на Jimny 5 врати и представя изцяло нов модел Fronx

  Дъщерното дружество на Suzuki Motor Corporation в Индия, Maruti Suzuki India Limited, обяви глобалното лансиране на два SUV модела, новия Jimny 5-врати и изцяло новия SUV Fronx на Auto Expo 2023, което се провежда в Делхи, Индия от 11 януари 2023 г. Maruti Suzuki ще започне продажбите на новия Jimny 5-Door и изцяло новия Fronx

  Дъщерното дружество на Suzuki Motor Corporation в Индия, Maruti Suzuki India Limited, обяви глобалното лансиране на два SUV модела, новия Jimny 5-врати и изцяло новия SUV Fronx на Auto Expo 2023, което се провежда в Делхи, Индия от 11 януари 2023 г.


  Maruti Suzuki ще започне продажбите на новия Jimny 5-Door и изцяло новия Fronx от 2023 г. С тях SUV гамата на
  Maruti Suzuki ще бъде разширена до четири модела и ще предостави на клиентите разнообразие от опции в
  разрастващия се SUV сегмент в Индия. Jimny 5-Door и Fronx са планирани за износ в Африка и Латинска Америка.


  Информация за новия Jimny с 5 врати


  Производството и продажбите на четвъртото поколение Jimny започнаха в Япония през 2018 г., последвани от износ в области, включително Европа и Океания. Той е добре приет от хора по целия свят. През ноември 2020 г. производството на Jimny стартира в Индия изключително за износ в Латинска Америка и Африка.
  Четвъртото поколение Jimny ще бъде представено за вътрешни продажби в Индия за първи път като вариант с 5 врати. Моделът е нараснал на дължина и са му монтирани нови врати и седалки. Jimny 5 врати ще осигури шофирането, очаквано от клиентите от автентичен офроудър, като Jimny с 3 врати.

  Информация на изцяло новия Fronx


  Изцяло новият Fronx е SUV със стил на купе, който е здрав, елегантен и лесен за управление със своя компактен размер. Дръзката и голяма предна решетка и стилът на предната и задната част, изразява мощ и силно присъствие на SUV. Динамичният стил на купе, който се наклонява към задната част, се подчертава от плавни и издължени пропорции. Интериорът е висококачествен и ергономичен, а автомобилът е богато оборудван с технологии като камера с 360 градуса изглед, head-up дисплей, безжично зарядно устройство и вентилационни отвори на климатика на задните седалки за удобство и комфорт.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт