728 x 90

Обновеното Renault ZOE на цени от 69 500 лева с ДДС в България

Само преди няколко седмици Renault показа обновената версия на ZOE, която вече може да се поръчва в България. Компактният градски електромобил се предлага в две нива на оборудване, които заменят предишните модели. Ниво на оборудване evolution разполага с активен спирачен асистент, система за разпознаване на пътни знаци, предупреждение при напускане на лентата и система за поддържане на

Само преди няколко седмици Renault показа обновената версия на ZOE, която вече може да се поръчва в България. Компактният градски електромобил се предлага в две нива на оборудване, които заменят предишните модели.

Ниво на оборудване evolution разполага с активен спирачен асистент, система за разпознаване на пътни знаци, предупреждение при напускане на лентата и система за поддържане на лентата като стандартно оборудване. Клиентите на ZOE продължават да се възползват от емблематичното AC 22 kW зарядно устройство, което позволява възстановяване на енергията до 3 пъти по-бързо в сравнение със сходни конкуренти. Комфортът е гарантиран със задни паркинг сензори, карта „Свободни ръце“ и автоматичен климатик. 7-инчовият мултимедиен екран е с възможност за смартфон репликация и вградена навигационна система. Екстериорът се възползва от антена тип „перка на акула“ и нови 16-инчови джанти Eridis. ZOE evolution се предлага на цена от 69 500 лв. с ДДС.

Високото ниво на оборудване iconic включва нови 17-инчови тъмни джанти с акценти в цвят топъл титаний. Детайли в златист цвят са интегрирани в предната решетка и около фаровете за мъгла, а в долната част на вратите има нов страничен стикер. В интериора ZOE iconic се предлага с тапицерия от рециклирани материали с нов дизайн за седалките и таблото. Златни кантове на предните седалки подчертават тяхната емблематична форма. Мултимедийният екран е в своята по-голяма версия от 9,3-инча и е с вградена навигация. Цената на ZOE в ниво на оборудване iconic започва от 73 500 лв. с ДДС.

Прочети още:
2.5 милиона километра тестове за Spectre, първият електрически Rolls-Royce

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *