Новият Land Rover Range Rover SV дебютира с безброй опции за индивидуализация

С ексклузивни детайли в дизайна и богата гама от материали, новият Range Rover SV от Special Vehicle Operations ще предложи по-голям избор от всякога. Смята се, че той ще може да бъде конфигуриран по повече от 1.6 милиона начина. Първите предварителните поръчки за специалното изпълнение на модела ще са възможни от началото на 2022 г.

С ексклузивни детайли в дизайна и богата гама от материали, новият Range Rover SV от Special Vehicle Operations ще предложи по-голям избор от всякога. Смята се, че той ще може да бъде конфигуриран по повече от 1.6 милиона начина. Първите предварителните поръчки за специалното изпълнение на модела ще са възможни от началото на 2022 г.

Новият Range Rover SV се отличава с внимателно изработени детайли, които демонстрират и допълват модернистичния дизайн на модела. Ексклузивният вид на предната броня и решетката с пет ленти характеризират новия флагман, като долният отвор включва пет прецизно изпълнени метални остриета с пълна ширина. Изящните материали, избрани за неописуемото чувство за допир на притежателите на автомобила, включват гладка керамика, устойчива дървесина и блестящи метали, подчертавайки страстта на Special Vehicle Operations към качество и безкомпромисно внимание към детайла.

Експертната изработка на Special Vehicle Operations се простира до вътрешните дървени фурнири, включително опционалната мозаечна украса на централната конзола. Изработен от FSC-сертифицирано венге, прецизно подреденият фурнир включва стотици ръчно положени лазерно изрязани парчета, най-малкият от които е с размери само 6 мм на 8 мм. За автомобилите с дълго междуосие, специфицирани с четириместния SV Signature Suite, инкрустрацията се простира от предната част на купето, чак до вратата на хладилника отзад, преминавайки през централната конзола на всички хоризонтални повърхности, включително електрически разгъваемата клубна маса.

Прочети още:
Фейслифт за BMW 3-Series: освежена визия, по-големи дисплеи и повече опции за индивидуализация

Стандартно Range Rover SV разполага с монотонен салон от полуанилинова кожа с уникално оформени седалки и специфични SV орнаменти. Предлагат се и опции с почти анилин с естествено покритие и тактилност на мебелна кожа: по-мека, с по-малко обработки и по-малко пигментация за по-естествено усещане, като същевременно отговарят на взискателните стандарти за издръжливост на Land Rover.

Опционалните 23-инчови ковани джанти Diamond Turned Dark Grey Gloss, проектирани специално за новия Range Rover SV, са сред 13-те различни възможности, които могат да бъдат посочени в зависимост от задвижването и темата на дизайна. Десетте им спици включват опционалностите Bright Atlas Satin Silver, Narvik Black Gloss или Corinthian Bronze Satin.

Новият Range Rover SV ще е наличен за поръчка от началото на 2022 г., когато ще бъдат потвърдени окончателните цени и спецификации за всеки един пазар. Той ще се предлага както в стандартна, така и в дълга база. Клиентите на дългото междуосие ще имат опцията  и да посочат четириместния SV Signature Suite с електрически разгъваемата клубна маса и интегриран хладилник.

Изборът на мощни и ефективни двигатели ще включва усъвършенствания нов 530PS V8 Twin Turbo бензин, 510PS Extended-Range plug-in хубрид (само за SWB) и ефективния D350 двигател  Ingenium дизел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget