728 x 90

Charismatic Simplicity – новият дизайнерски език на MINI

Електрически, цифрови, устойчиви и забележителни: новото моделно поколение на MINI пренася радостта от шофирането, потребителското изживяване и отговорното отношение на марката в една нова ера. Това обещават британците в официалния си анонс за Charismatic Simplicity, новият дизайнерски език на MINI. Той съчетава традиционните ценности на марката с напредничави технологии и взема предвид основните принципи на

Електрически, цифрови, устойчиви и забележителни: новото моделно поколение на MINI пренася радостта от шофирането, потребителското изживяване и отговорното отношение на марката в една нова ера. Това обещават британците в официалния си анонс за Charismatic Simplicity, новият дизайнерски език на MINI.

Той съчетава традиционните ценности на марката с напредничави технологии и взема предвид основните принципи на автомобилния дизайн, както и градския характер на MINI и иновативния дух на неговата общност. Принципът на Charismatic Simplicity обозначава дизайн, който придава на всеки нов модел на MINI силен индивидуален характер и чрез ясен, редуциран език на дизайна интуитивно привлича погледа към съшността на марката. Друг основен фактор на новия дизайнерски език е изборът на материали, който е насочен към устойчивост. Следващото поколение модели на MINI има интериор без кожа и почти напълно се отказва от хромирани елементи.

Моделите на бъдещето на MINI съчетават модерен и пуристки външен дизайн и интериор, който се концентрира върху най-важното. Това отразява принципа на креативно оползотворяването на пространството, който е характерен още в classic Mini. В допълнение, новият език на дизайна използва свързаната с електрификацията на задвижването възможност за генериране на типичната за MINI радост от шофирането без никакви локални емисии.

„Моделите на MINI с чисто електрическо задвижване ни дават възможност да преосмислим нашия дизайн. В същото време запазваме типичната за MINI комбинация от любовта към детайла, традициите и страст към иновациите“, казва Оливер Хайлмер, ръководител на MINI Design.

Автомобилната архитектура за новото поколение модели на MINI, която е разработена от самото начало за чисто електрическа мобилност, създава възможност за още по-ефективно оползотворяване на наличното пространство за постигане на комфорт, уют, емоционално изживяване и радост от шофирането на пътниците. И в бъдеще всеки модел на MINI, независимо от външните му размери, ще предлага оптимално съотношение между площ на пътя и предлагане на място.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт