728 x 90

"Идва бунт срещу SUV автомобилите" обеща бос на VW

Както всяка тенденция на автомобилния пазар, колкото и да е устойчива тя, неминуемо можем да очакваме, че един ден SUV машините ще отстъпят място на друг тип коли. Това според някои ще се случи след доста години, но босът на Volkswagen за САЩ, Скот Киог, смята, че процесът наближава и е неизбежен. По време на

Както всяка тенденция на автомобилния пазар, колкото и да е устойчива тя, неминуемо можем да очакваме, че един ден SUV машините ще отстъпят място на друг тип коли.

Това според някои ще се случи след доста години, но босът на Volkswagen за САЩ, Скот Киог, смята, че процесът наближава и е неизбежен.

По време на изложението в Лос Анджелис той коментира пред медии, че според него се задава "бунт" срещу SUV автомобилите, който трябва да промени пазарното положение в момента.

По-важното е, че Киог иска неговата фирма да бъде подготвена за предстоящите промени, като това най-вероятно означава разработка на различни типове електромобили.

Благодарение на модулната архитектура MEB, това би било напълно възможно. На нейна база вече видяхме концепти като хечбек, бъги, бус и комби.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт