728 x 90

GV80 е първият сериен SUV на Genesis

Genesis най-накрая се включва в битката в SUV сегмента с първия си високопроходим автомобил. GV80 дебютира в Южна Корея, но скоро ще бъде лансиран и на други пазари. Конкурентът на BMW X5 и компания предлага куп технологии, вариращи от система за активно обезшумяване на кабината до система за контролиране на качеството на въздуха. В интериора

Genesis най-накрая се включва в битката в SUV сегмента с първия си високопроходим автомобил. GV80 дебютира в Южна Корея, но скоро ще бъде лансиран и на други пазари.

Конкурентът на BMW X5 и компания предлага куп технологии, вариращи от система за активно обезшумяване на кабината до система за контролиране на качеството на въздуха.

В интериора впечатление прави огромния 14.5-инчов екран за инфотейнмънт системата. Налице е също така и изцяло дигитално инструментно табло.

В Южна Корея моделът се появи с 3.0-литров дизелов мотор с 278 к.с. и 588 Нм въртящ момент, изпращащ тягата към всички четири колела.

За САЩ се предвиждат и 2.5- и 3.5-литрови турбо бензинови предложения, а засега не е ясно дали и кога ще видим модела на европейска земя. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт