728 x 90

Mitsubishi загатна за нов концепт

    Mitsubishi се готви за премиерата на нов концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението в Индонезия съвсем скоро. Интересното е, че японците говорят за "концептуален SUV-ван", а от прикачената снимка става ясно, че най-вероятно това е същата студия, която видяхме още миналата година в Токио – eX. Все пак, разлики има. Новият концепт

    Mitsubishi се готви за премиерата на нов концептуален автомобил, който ще видим по време на изложението в Индонезия съвсем скоро.

    Интересното е, че японците говорят за "концептуален SUV-ван", а от прикачената снимка става ясно, че най-вероятно това е същата студия, която видяхме още миналата година в Токио – eX.

    Все пак, разлики има. Новият концепт е по-дълъг, има релси на покрива и арките на калниците са оформени по различен начин. Най-вероятно компанията готви еволюция на предната си разработка.

    Очаква се финалният етап на eX да бъде сериен модел, който ще наследник успешния ASX. Кога ще се появи возилото – на този етап не е известно, но най-вероятно това ще се случи през следващата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт