728 x 90

Mitsubishi връща името Eclipse

Mitsubishi ще започне отново да използва названието Eclipse за свой модел. За последен път то бе сложено на спортен модел, който окончателно изчезна от световната автомобилна карта през 2012 година. Най-вероятно феновете няма да са много радостни да разберат, че японците ще нарекат Eclipse поредния си високопроходим автомобил. Става дума за Eclipse Cross, който ще се

Mitsubishi ще започне отново да използва названието Eclipse за свой модел. За последен път то бе сложено на спортен модел, който окончателно изчезна от световната автомобилна карта през 2012 година.

Най-вероятно феновете няма да са много радостни да разберат, че японците ще нарекат Eclipse поредния си високопроходим автомобил. Става дума за Eclipse Cross, който ще се появи в Женева и ще се присъедини към Pajero, ASX и Outlander.

С думи прости, Mitsubishi иска да навлезе лека-полека в сегмента на т.нар. SUV-купе автомобили, които стават все по-популярни. По размери машината ще се позиционира между ASX и Outlander, като ще предлага атрактивен дизайн.

Като цяло, фирмата все още пази в тайна голяма част от детайлите по колата. Напълно възможно е да видим изцяло новия 1.6-литров мотор на производителя, който работи с бензин и предлага турбо пълнене. Напълно възможно е европейските потребители да могат да избират и 1.6 дизел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт