728 x 90

Изненадваща поява на BMW M2 фейслифт

Съвсем изненадващо, белгийското подразделение на BMW качи на своя мобилен сайт снимки от обновена версия на компактния спортен автомобил М2. Както при по-големия М4, промените при модела са сведени до абсолютния минимум. На пръв поглед откриваме нова графика за адаптивните LED светлини отпред, които сега имат по-правоъгълна форма на дневните светлини. В задната част на

Съвсем изненадващо, белгийското подразделение на BMW качи на своя мобилен сайт снимки от обновена версия на компактния спортен автомобил М2. Както при по-големия М4, промените при модела са сведени до абсолютния минимум.

На пръв поглед откриваме нова графика за адаптивните LED светлини отпред, които сега имат по-правоъгълна форма на дневните светлини. В задната част на автомобила подходът е идентичен, като разлика има само в графиката на стоп светлините.

Макар и да нямаме снимки от интериора, почти със сигурност единствената новост там ще бъде добавянето на последното поколение iDrive система за контрол на инфотейнмънт дисплея.

Промени по мотора не се предвиждат. Колата ще продължи да се задвижва от 3.0-литров 6-цилиндров турбо мотор с мощност 365 к.с., достатъчен за ускорение от място до 100 км/ч за 4.2 секунди.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт