728 x 90

Изглежда ще има още по-спортно BMW M2 (видео)

    BMW продължава работата по хардкор версия на най-малкия си M представител – М2. Шпионско видео показва, че машината ще получи доста по-агресивна предница в сравнение със стандартния модел, както и неподвижно задно антикривло. Ако предварителните детайли около возилото са верни, то ще разполага с мощност от около 450 к.с., които ще го превърнат в най-мощния

    BMW продължава работата по хардкор версия на най-малкия си M представител – М2. Шпионско видео показва, че машината ще получи доста по-агресивна предница в сравнение със стандартния модел, както и неподвижно задно антикривло.

    Ако предварителните детайли около возилото са верни, то ще разполага с мощност от около 450 к.с., които ще го превърнат в най-мощния и бърз вариант от цялото семейство 2-Series.

    Все още не е ясно какво название ще даде BMW на модела си, тъй като наскоро бе съобщено, че в обръщение ще се върне CSL. Преди това пък се говореше за индекс GTS.

    Какъвто и вариант да изберат немците, по неофициална информация колата за писта ще бъде готова не преди пролетта на 2019 година, когато ще стартира производството. Предвиждат се само 1000 бройки, като всяка от тях ще носи доста солена стартова цена.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт