728 x 90

Първи снимки от Genesis GV80

Genesis се готви за премиерата на високопроходим луксозен автомобил с името GV80, който ще видим по-късно този месец. От корейската премиум марка разпространиха първи снимки на модела, които разкриват голяма част от дизайна му. Видно е, че серийният автомобил е сериозно вдъхновен от едноименния концепт от 2017 година. Все пак, стойката е по-висока, а формата на

Genesis се готви за премиерата на високопроходим луксозен автомобил с името GV80, който ще видим по-късно този месец. От корейската премиум марка разпространиха първи снимки на модела, които разкриват голяма част от дизайна му.

Видно е, че серийният автомобил е сериозно вдъхновен от едноименния концепт от 2017 година. Все пак, стойката е по-висока, а формата на задната колона е покрива е леко променена.

Ситуацията е подобна и в интериора. Откриваме три големи дисплея – един за инструментното табло, един за управлението на климатичната система и един за инфотейнмънт функциите.

GV80 ще се базира на изцяло нова платформа, която няма да се споделя с продукти на Hyundai. Серийно ще се предлага задвижване на задните колела, а срещу доплащане ще има и 4х4 система.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт