728 x 90

Новото BMW M3 дебютира на 23 септември

    BMW се готви за премиерата на следващото поколение BMW M3. От фирмата вече показват колата на потенциални бъдещи купувачи, като един от тях е споделил предварителна информация пред онлайн изданието BMW Blog. По неговите думи официалната премиера за медии и фенове е насрочена за 23 септември тази година. Тогава ще бъдат показани едновременно новите М3

    BMW се готви за премиерата на следващото поколение BMW M3. От фирмата вече показват колата на потенциални бъдещи купувачи, като един от тях е споделил предварителна информация пред онлайн изданието BMW Blog.

    По неговите думи официалната премиера за медии и фенове е насрочена за 23 септември тази година. Тогава ще бъдат показани едновременно новите М3 и М4.

    Спортният седан ще се появи в нов за гамата цвят Isle of Man Green, докато купето ще дебютира в Sao Paolo Yellow. 

    Подобно на всички aктуални High Performance автомобили от гамата на BMW M, новото BMW M3 Седан и новото BMW M4 Купе се предлагат в две нива на мощност: в допълнение към варианта с 353 кВт/480 к.с. и шестстепенна ръчна трансмисия, може да бъде избрана и версия Competition с 375 кВт/ 510 к.с. и с осемстепенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

    В момента инженерите по разработката и по тестовите процедури на BMW M провеждат щателна програма за тестване, за да се гарантира, че специфичните M компоненти на окачването са настроени максимално точно спрямо мощностните характеристики на двигателя, за да осигурят на новото BMW M3 Седан и на новото BMW M4 Купе водещи позиции в сегмента.

    За целта дългата 3670 метра Заксенринг с дълги традиции в провеждането на състезания от сериите Deutsche Tourenwagen Masters (DTM) предлага идеални предпоставки. Tехничното трасе с остри завои, дълги прави и спускането преди завоя Куекнберг позволяват качествата на новото BMW M3 Седан и на новото BMW M4 Купе по отношение на надлъжната и напречната динамика да бъдат оптимизирани обиколка след обиколка.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт