728 x 90

Произведоха 8000 бройки Lamborghini Huracan

    Само три години след като се появи на пазара, Lamborghini Huracan отбелязва значимо постижение. От модела беше произведен екземпляр с пореден номер 8000, като всички негови предшественици са сглобени в завода на марката в Сант´Агата Болонезе. Въпреки това, суперколата все още е далеч от постижението на Gallardo, който приключи живота си след над 14 000

    Само три години след като се появи на пазара, Lamborghini Huracan отбелязва значимо постижение. От модела беше произведен екземпляр с пореден номер 8000, като всички негови предшественици са сглобени в завода на марката в Сант´Агата Болонезе.

    Въпреки това, суперколата все още е далеч от постижението на Gallardo, който приключи живота си след над 14 000 произведени бройки. С оглед на темповете на продажба обаче, почти със сигурност постижението ще бъде задминато.

    По стандартите на Lambo, Huracan вече е една от звездите в историята. От Aventador са произведени малко над 5000 бройки до момента, а от Murcielago – малко над 4000.

    Очаква се в абсолютния хит на пазара да се превърне Urus, който ще стъпи при дилърите на марката през пролетта на следващата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт