728 x 90

Пълното възстановяване на боята на това BMW M3 е удоволствие за окото (видео)

    След няколко години на пътя, дори и чисто нов автомобил от висок клас се нуждае от грижа, за да изглежда като в първия си ден. Именно това нагледно показва видеото по-долу. В него група ентусиасти, които са доста добре запознати с възстановяването на външния вид на коли и тяхната поддръжка, обръща сериозно внимание на боята

    След няколко години на пътя, дори и чисто нов автомобил от висок клас се нуждае от грижа, за да изглежда като в първия си ден. Именно това нагледно показва видеото по-долу.

    В него група ентусиасти, които са доста добре запознати с възстановяването на външния вид на коли и тяхната поддръжка, обръща сериозно внимание на боята на BMW M3 от моделно семейство Е92.

    Процесът започва с пълно измиване с пяна, след което се пристъпва към микрофибърна гъба и глина за предотвратяване на микроскопичните песъчинки. Следва пълно пастиране и нанасяне на защитно покритие.

    Освен доста приятно за гледане, видеото може да бъде и доста полезно със съветите си. Освен това, в описанието му можем да открием всички използвани продукти.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт