728 x 90

Можете ли да познаете колата донор за това Lamborghini Aventador?

Винаги сме си задавали въпроса – какви хора си купуват реплики на суперколи? Нима ръчно направени ферари или порше, например, със съмнителни качества на пътя имат каквато и да е стойност? Ще оставим тези разсъждения за някой друг път и ще се насочим към поредния пример за автомобилна реплика. Този път става дума за копие

Винаги сме си задавали въпроса – какви хора си купуват реплики на суперколи? Нима ръчно направени ферари или порше, например, със съмнителни качества на пътя имат каквато и да е стойност? Ще оставим тези разсъждения за някой друг път и ще се насочим към поредния пример за автомобилна реплика.

Този път става дума за копие на Lamborghini Aventador, което дори е дело на тунинг фирма. Тя носи името Executive Modcar Trendz и е отговорна за цялостната трансформация на този автомобил до суперкола.

Може би най-впечатляващото тук е донорът за този проект. Като основа той използва Honda Accord с четири врати, а, както всички знаят, Aventador разполага само с две врати. Колко работа е коствала преработката на купето, можем само да гадаем.

Все пак, колкото и ужасяващи да са пропорциите, трябва да отдадем заслуженото за някои от детайлите по преработката. Боята е доста близо до оригинален цвят на италианската компания, а фаровете и стоповете изглеждат наистина като взети назаем от оригинала.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт