728 x 90

Brabus със офроуд тунинг пакет за новия Mercedes G-Class

Brabus ще покаже два много сериозни проекта по време на изложението във Франкфурт, започващо от утре. Тунинг компанията доработва G-Class, като в единия от пакетите си предлага офроуд доработка за доказания SUV. Adventure Package повдига окачването на джипката, като това може да се регулира. Максималното повдигане е с до 40 мм, а в подкрепа на

Brabus ще покаже два много сериозни проекта по време на изложението във Франкфурт, започващо от утре. Тунинг компанията доработва G-Class, като в единия от пакетите си предлага офроуд доработка за доказания SUV.

Adventure Package повдига окачването на джипката, като това може да се регулира. Максималното повдигане е с до 40 мм, а в подкрепа на офроуд способносите идват и специални гуми с размер 285/55 R20.

Колата, която ще бъде изложена във Франкфурт, ще се базира на версия G350d – мощността е покачена с 44 к.с. до 326 к.с., а въртящият момент достига 690 Нм. Двигателят е 3.0-литров дизел.

Brabus коментира, че всички версии на сегашното поколение G-Class ще могат да получат офроуд доработката от Brabus. В това число влизат и AMG моделите.

Цени на пакета засега няма, а Brabus ще започне да приема поръчки още по време на изложението във Франкфурт и дните за публика.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт