728 x 90

Известен български инфлуенсър размаза Brabus за 400 хил. лева

В доста сериозна и скъпа катастрофа се забърка Мистър Кеш, един от най-популярните инфлуенсъри в родното интернет пространство. 18-годишният софиянец размаза автомобил на стойност около 400 000 лева в Слънчев Бряг рано сутринта вчера. Различни източници съобщават, че машината – Brabus 700 със 700 к.с. под капака – се е движела с твърде висока скорост

В доста сериозна и скъпа катастрофа се забърка Мистър Кеш, един от най-популярните инфлуенсъри в родното интернет пространство. 18-годишният софиянец размаза автомобил на стойност около 400 000 лева в Слънчев Бряг рано сутринта вчера.

Различни източници съобщават, че машината – Brabus 700 със 700 к.с. под капака – се е движела с твърде висока скорост по главния път между Слънчев Бряг и Несебър. Засега няма много официална информация, но знаем, че три коли са се озовали в канавката, а има и пострадала жена.

По наличните снимки разбираме, че спортният автомобил на Мистър Кеш е на практика „тотал щета“ – помлян е сериозно отпред, отворени са въздушните възглавници, а със сигурност и каросерията е усукана.

Прочети още:
Като от холивудски екшън: полицай чупи стъклото на кола с камък, за да извади дрогиран шофьор с отнета книжка

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *