728 x 90

Тунинг фирма иска да врътне бърза далавера с кола за 4 милиона долара

Mansory е тунинг компания, която е известна с доста екстравагантните си разработки базирани на модели от всякакви марки. Изглежда тунерите са решили да изкарат бързи пари с последната си идея. В мрежата на немския сайт Mobile.de се появи обява за автомобил Lamborghini Sian – първият хибрид на италианската марка и модел, посветен на Фердинанд Карл

Mansory е тунинг компания, която е известна с доста екстравагантните си разработки базирани на модели от всякакви марки. Изглежда тунерите са решили да изкарат бързи пари с последната си идея.

В мрежата на немския сайт Mobile.de се появи обява за автомобил Lamborghini Sian – първият хибрид на италианската марка и модел, посветен на Фердинанд Карл Пиех.

Официалната цена на суперколата не бе обявена, но се знае, че тя е около 2.15 милиона долара. Търсената сума от Mansory е далеч по-висока – след 19-процентното ДДС в Германия, тя възлиза на 4.05 милиона долара.

И нещо повече – тук все още не става дума за съществуващ и произведен автомобил, а за такъв, който ще бъде предаден през юни тази година. С други думи – срещу 4 милиона долара купувате кола, която струва 2 милиона долара и все още не е произведена.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт