728 x 90

Продават един от 12 екземпляра Mercedes-Benz SL 320 Mille Miglia Edition

Четвъртото поколение на Mercedes-Benz SL с право се смята за едно от най-успешните в историята на моделната линия. От него са продадени над 200 000 бройки, като пред годините видяхме някои лимитирани серии. Една от тях е Мille Miglia Edition, от която бяха сглобени само 12 бройки. Една от тези бройки сега се продава от

Четвъртото поколение на Mercedes-Benz SL с право се смята за едно от най-успешните в историята на моделната линия. От него са продадени над 200 000 бройки, като пред годините видяхме някои лимитирани серии.

Една от тях е Мille Miglia Edition, от която бяха сглобени само 12 бройки. Една от тези бройки сега се продава от самия производител, който има специални дивизия за търговия с класически машини.

Програмата All Time Stars предлага сив екземпляр, който е имал пет предишни собственика и е навъртял 55 700 километра Съхраняван е винаги внимателно и изглежда е в безупречно състояние.

Под капака откриваме 3.2-литров V6 мотор, който генерира максимална мощност от 221 к.с. Двигателят работи заедно с 5-степенен автоматик, който праща тягата до задните колела. От 0 до 100 км/ч кабриолетът вдига за 8.4 секунди.

Немците предлагат колата с 12-месечна гаранция, както и с всички фактури за извършени ремонти. Цената е 66 890 евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт