728 x 90

Задава се обновен Honda HR-V за Европа

    Honda вече продава обновена версия на силно продаващия се HR-V в Япония под друго име, но марката планира да освежи возилото и за европейския пазар. Шпионски снимки от возилото показват, че визуалните промени ще бъдат съсредоточени в предната част, докато отзад почти няма да има разлики със сегашната версия. Далеч по-интересно ще бъде под предния

    Honda вече продава обновена версия на силно продаващия се HR-V в Япония под друго име, но марката планира да освежи возилото и за европейския пазар.

    Шпионски снимки от возилото показват, че визуалните промени ще бъдат съсредоточени в предната част, докато отзад почти няма да има разлики със сегашната версия.

    Далеч по-интересно ще бъде под предния капак. По неофициални данни, Honda може да се откаже от дизеловия си агрегат за модела и да го замени с 1.5-литрова хибридна система. Подобна моделът използва в Китай.

    Ако все пак това не се случи, HR-V ще продължи да се продава с ефективен 1.6-литров дизел, а освен това налице ще бъде и традиционен 1.5-литров бензинов мотор.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт