728 x 90

Mazda разширява гаранцията за нови коли до 10 години

Mazda предлага в Германия разширяване на своята шестгодишна гаранция за нови автомобили. Разширената гаранция удължава защитата с до четири години. От април 2022 г. Mazda предоставя шестгодишна гаранция за до 150 000 километра за всички нови автомобили. Тази нова гаранция покрива всички моделни серии.  Клиентите на Mazda вече могат да удължат този срок с разширена

Mazda предлага в Германия разширяване на своята шестгодишна гаранция за нови автомобили. Разширената гаранция удължава защитата с до четири години. От април 2022 г. Mazda предоставя шестгодишна гаранция за до 150 000 километра за всички нови автомобили. Тази нова гаранция покрива всички моделни серии. 

Клиентите на Mazda вече могат да удължат този срок с разширена гаранция. Преди тя беше достъпна само за по-старите тригодишни гаранции за нови автомобили. Срокът е между дванайсет и 48 месеца и договорът за него може да се сключи и по време на шестгодишната гаранция. За Mazda 2 удължаването струва от 239 евро за дванайсет месеца. Mazda 3, Mazda CX-3, Mazda 30 и Mazda MX-30 получават защита за 309 евро. За Mazda 6, Mazda CX-5 и Mazda MX-5 искат поне 369 евро. Удължаването на гаранцията Mazda CX-60 (вижте галерията) струва от 469 евро. „Разширената гаранция за нови автомобили покрива всички важни възли от двигателя, трансмисията и силовото предаването до електрониката за комфорт “, обясняват от Mazda.

Шестгодишната гаранция на Mazda за нов автомобил покрива всякакви дефекти при материалите и изработката и поема разходите за ремонт или подмяна на засегнатите компоненти. Износващите се части (консумативите) са изключени. Включена е гаранция за неограничена мобилност. За да се възползва от гаранционната защита, клиентът трябва да спазва предписаните интервали за поддръжка. Освен това японският автомобилен производител дава гаранция от осем години или 160 000 километра за високоволтовата батерия.

Mazda предлага удължаване на гаранцията за нов автомобил до четири години – това позволява на клиентите да получат гаранционна защита за до десет години след купуването на автомобила. Удължената гаранция за Mazda 2 струва 239 евро за дванайсет месеца. Актуализацията на гаранцията е достъпна за всички серии и може да бъде извършена и по време на шестгодишната гаранция.

Източник: AMS.bg

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт