728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Първи изображения от европейския KIA Sportage

KIA разпространи първи изображения от европейската версия на Sportage. Моделът от пето поколение за Стария континент ще изглежда почти идентично отпред и отзад като глобалната версия тъй като само страничният профил ще бъде малко по-различен. Kia загатва за ниво на оборудване GT Line с двуцветен външен вид и големи джанти. Моделът за Европа най-вероятно ще

KIA разпространи първи изображения от европейската версия на Sportage. Моделът от пето поколение за Стария континент ще изглежда почти идентично отпред и отзад като глобалната версия тъй като само страничният профил ще бъде малко по-различен.

Kia загатва за ниво на оборудване GT Line с двуцветен външен вид и големи джанти. Моделът за Европа най-вероятно ще е малко по-къс от глобалния си брат.

Спрямо предшественика си, новият Sрortage ще бъде по-лек и ще разполага с електрифицирани задивжващи агрегати. Това от своя страна трябва да доведе до значително подобрение в ефективността. Двигателите, скоростните кутии и повечето други хардуери трябва да са подобни на най-новия Hyundai Tucson.

Прочети още:
Интериорът на обновената Lada Niva е смесица от минало и настояще

Що се отнася до електрифицираната задвижваща система, тя ще комбинира 1.6-литров бензинов двигател с турбокомпресор и електродвигател с 66.9 киловата мощност, както и батерия с капацитет 13.8 кВч. Sportage PHEV ще бъде изложбеният автомобил в IAA Мюнхен следващия месец, след онлайн разкриването, планирано да се проведе на 1 септември. Продажбите трябва да започнат преди края на годината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *