Goodyear с награда за производител на гуми на годината

Goodyear получи престижната титла „Производител на летни гуми на годината“ oт немското издание Auto Bild. Тази най-нова награда беше публикувана в изданието на медията от 13 април 2022 г. и следва редица скорошни победи на Goodyear в същата група списания, включително за Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip 2 SUV и EfficientGrip Performance 2. В заглавието

Goodyear получи престижната титла „Производител на летни гуми на годината“ oт немското издание Auto Bild. Тази най-нова награда беше публикувана в изданието на медията от 13 април 2022 г. и следва редица скорошни победи на Goodyear в същата група списания, включително за Eagle F1 Asymmetric 6, EfficientGrip 2 SUV и EfficientGrip Performance 2.

В заглавието на прегледа се казва, че „най-добрите летни гуми идват от Goodyear“, като журналистите продължават, че „новите модели гуми на Goodyear убеждават както с динамично най-високо представяне, така и с ориентирана към бъдещето устойчивост“. Освен това, този последен успех е последван от това, че Goodyear получи наградата на списанието за производител на годината за всесезонни гуми както през 2020, така и през 2021 г. със специален акцент върху Vector 4Seasons Gen-3.

Най-новото допълнение към гамата летни гуми на Goodyear е Eagle F1 Asymmetric 6, гума с ултра-висока производителност (UHP), проектирана да бъде „Готова за всичко“, съчетаваща представяне на сухо и мокро, ефективност и готовност за електрически превозни средства и бъдеща мобилност.

Лоран Колантонио, регионален технологичен директор EMEA, Goodyear: „Изключително сме горди да бъдем обявени за производител на летни гуми на годината от Auto Bild. Тази награда признава инженерните усилия и технологичния напредък, които влизат в създаването на гама от летни гуми, която покрива различни ъгли на пазара. Добавянето на това към нашата победа в теста за всесезонни гуми на Auto Bild подчертава експертния опит на Goodyear в разработването на гуми, способни да работят при различни условия и в много различни параметри, от максимална ефективност до екстремни характеристики и всичко между тях.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *