728 x 90

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 с победа в немски тест на всесезонни гуми

Auto Bild, едно от водещите немски автомобилни издания, класира гумата Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 на първо място от 15 други продукта, обстойно тествани по време на теста за всесезонни гуми за малки автомобили. Тя беше избрана за фаворит не само заради своята производителност, но и заради своята ефективност и устойчиви характеристики. Включен в изданието от

Auto Bild, едно от водещите немски автомобилни издания, класира гумата Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 на първо място от 15 други продукта, обстойно тествани по време на теста за всесезонни гуми за малки автомобили. Тя беше избрана за фаворит не само заради своята производителност, но и заради своята ефективност и устойчиви характеристики.

Включен в изданието от 29 септември (брой 39-2022), Auto Bild проведе теста за малък автомобил с Volkswagen Polo на гуми с размер 195/55R16. Vector 4Seasons Gen-3 беше обявена за категоричен победител и единствена от двете тествани гуми, оценени като „образцови“ от тестерите на Auto Bild. Това е и третата поредна година, в която Goodyear излиза на върха със своите Vector 4Seasons Gen-3.

Изключителния резултат за Vector 4Seasons Gen-3 се дължи на управление на сухо, където само тя и Sport All Season на Dunlop получиха обща най-висока оценка. На други места сцеплението, спирането и управлението бяха особено силни страни на Vector 4Seasons Gen-3 във всяко от тестваните мокри, сухи и снежни условия.

Тестът заключи, че при мокри метеорологични условия Vector 4Seasons Gen-3 предлага на шофьорите „убедителна производителност“ при всеки набор от условия.

Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 наричана още „Зелена гума на 2022“

Vector 4Seasons Gen-3 не само беше класирана най-високо в теста за производителност, но тест пилотите на Auto Bild също установиха, че осигурява на водачите изключителен пробег и ниска степен на износване, както и ниско тегло и по-безшумно шофиране в сравнение с тестваните конкуренти.

Vector 4Seasons Gen-3 на Goodyear беше най-добрият изпълнител, когато се разглежда гума, която се представя добре при различни условия и е най-ефективната. Auto Bild заключи, че Goodyear доказва, че „най-високото представяне в динамиката на шофиране и ангажираността към околната среда не са взаимно изключващи се. Лоран Колантонио, регионален технологичен директор за EMEA, Goodyear: „Щастливи сме да получим такава всеобхватна победа по време на теста на гумите на Auto Bild. Докато проектирахме Vector 4Seasons Gen-3, произведена в Европа, ние искахме гума, която да се отличава в широк диапазон от условия, като същевременно е устойчива и конфортна за водачите. Радваме се, че изправени пред тестове в реални условия, всесезонната гума на Goodyear излиза на върха за трета поредна година и печели първата в историята Green Award от Auto Bild.“ 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт