728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Продават евтино два екземпляра Ford Mustang използвани за краш-тест

Можем да предположим, че двигателите и на двете коли не са засегнати от ударите, което ги превръща в чудесни донори за части.

Американската агенция NHTSA, която се занимава със сертифициране на автомобили по отношение на тяхната сигурност и вредни емисии, пусна за продажба серия от коли, които са били използвани за краш-тестове.

Сред машините откриваме два екземпляра Ford Mustang от последното поколение на модела. Става дума за коли от 2018 моделна година, които са преминали през тест с челен и страничен удар.

Колите са обявени на търг, като към момента жълтият е достигнал цена от 1247 долара, а другият екземпляр е по-скъп с цена от 2469 долара. Наддаването продължава.

Прочети още:
На какво е способен VW Touareg V10 TDI на Аутобана? (видео)

Можем да предположим, че двигателите и на двете коли не са засегнати от ударите, което ги превръща в чудесни донори за части. И двете коли са с 2.3-литров EcoBoost двигател.

Със сигурност има немалко други части, които също могат да се ползват. Такива, например, изглежда са колелата, както части от окачването, изпускателната система и интериора,

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *