728 x 90

У нас се продава Mustang Limgene и върви с бонус почивка в Дубай

На следната обява попадахме в родното mobile.bg и нямаше как да не я споделим с вас. Много рядко попадаме на шокиращи маркетингови решения при продажбата на автомобили, но този собственик определено знае как да се отличи от останалите. Продажбата на автомобил в днешно време е до голяма степен стандартен процес. Няколко снимки отвън и вътре,

На следната обява попадахме в родното mobile.bg и нямаше как да не я споделим с вас. Много рядко попадаме на шокиращи маркетингови решения при продажбата на автомобили, но този собственик определено знае как да се отличи от останалите.

Продажбата на автомобил в днешно време е до голяма степен стандартен процес. Няколко снимки отвън и вътре, описание за екстрите, модификациите, ремонтите и състоянието на конкретния екземпляр и цена, като разбира се има леки вариации на тази тема. Ние, обаче, попаднахме на новатор. Този търговец продава не само автомобила си, но и като бонус предлага 7-дневна почивка за двама в Дубай с включени хотел и полет. Звучи доста примамливо, особено когато в текста на обявата са вкарани множество емоджита и гръмки думи. Човекът, създал обявата, явно наистина цели да се открои от масите, като предлага нещо наистина ново за нашия пазар, но дали това ще пожъне успех или ще отблъсне потенциалните купувачи, предстои да разберем.

Спорен външен вид

Дизайнът на самия автомобил е не по-малко поляризиращ от оформлението на обявата. Mustang е икона от над 50 години, но въпросните доработки от Limgene едва ли са по вкуса на много хора. Цветът отвън предимно тъмно-син, с ярки елементи на искрящо жълто, а големи контрастни надписи Limgene могат да се видят по цялата каросерия. Моделът е сигурна заявка никога да не останете незабелязани, където и да сте. Промените съвсем не се изчерпват с цветовата комбинация, като също така всички брони са с променен дизайн, а освен това е добавена цялостна орнаментика за придобиването на тази гротескна осанка. Лип спойлери, фалшиви въздуховоди, масивен заден „ducktail“ спойлер и огромни ауспухови накрайници са само част от екстензивните промени.

Интериор, предизвикващ епилептичен пристъп

В интериора промените продължават с пълна сила, като жълтите акценти се запазват, но този път на фона на оригиналния черен цвят на салона. Цялото табло е гланцово жълто, а инструментите, таблото и амбиентното осветление светят с променящи се светлини за максимално усещане, че сте част от филма „Трон“. Не сме сигурни колко е добре такова осветление при шофиране вечер, но едва ли това би притеснило притежателите на подобен тип автомобил. Оригиналната мултимедийна система на Ford е заменена с вертикална такава с доста по-голям 12-инчов тъчскрийн дисплей. Твърди се, че Mustang-ът е на 134 000 км., но на друго място в обявата е споменато 115 000 км. Разликата не е голяма и може и да се дължи на печатна грешка.

Куче, което лае – не хапе

Когато видяхме колко е обема на двигателя също се надявахме да има печатна грешка, но наистина модела е с най-малкия бензинов 2,3-литров 4-цилиндров двигател, който познаваме добре от множество модели на Ford. Разбира се, този агрегат сам по себе си е добър и надежден, но при този агресивен и смел външен вид се надявахме да има нещо по-сериозно под капака, което да може да подплати външните впечатления. Няма следи от намеси по мотора, което значи, че разполагате с 320 к.с. и собствено тегло от около 1700 кг. Параметри, които по никакъв начин не кореспондират с гръмкия екстериор. Цената към момента на публикуване е 69 000 лв. Пълната обява може да видите тук!

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *