728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Dacia потвърди 7-местен модел за тази есен

С лансирането на новите Dacia Sandero и Logan в началото на годината, последвано от пролетната премиера на Spring и новия Duster през юни, Dacia продължава да обновява гамата си в подкрепа на стратегическия план, представен по-рано тази година. Мюнхен ще бъде мястото за следващата световна премиера на марката – представянето на изцяло новия ултра-универсален 7-местен

С лансирането на новите Dacia Sandero и Logan в началото на годината, последвано от пролетната премиера на Spring и новия Duster през юни, Dacia продължава да обновява гамата си в подкрепа на стратегическия план, представен по-рано тази година. Мюнхен ще бъде мястото за следващата световна премиера на марката – представянето на изцяло новия ултра-универсален 7-местен семеен автомобил.

След своята официална онлайн премиера на 3 септември, моделът ще бъде представен в Мюнхен от 6 септември. На IAA Mobility 2021 в Мюнхен семейството на Dacia ще бъде представено пълноценно посредством:

Прочети още:
BMW i Vision Circular - така BMW си представя автомобила през 2040 г.

– оригинален щанд на главния вход на конгресния център от 6 септември;

– всички най-нови модели на Dacia, представени в центъра на Мюнхен от 7 до 12 септември;

– трансфер между конгресния център и центъра на града зад волана на Spring – най-достъпният електромобил в бранша.

По предварителни очаквания, въпросният автомобил ще бъде 7-местна версия на представения преди месеци концепт Bigster за голям SUV автомобил. По същество новият сериен джип ще наследи индиректно спрения от производство Dacia Lodgy.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *