728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Вановете все още са на мода в Китай и Buick GL8 Avenir иска короната

Buick GL8 Avenir е само за Китай, тъй като това е един от малкото пазари в света, които продължават да имат сериозен интерес към минивановете. За моделна година 2022 машината идва със значителни визуални и механични подобрения – повече оборудване, подобреното качество на возене и – най-важното – нова електрифицирана задвижваща система. Отвън GL8 Avenir

Buick GL8 Avenir е само за Китай, тъй като това е един от малкото пазари в света, които продължават да имат сериозен интерес към минивановете. За моделна година 2022 машината идва със значителни визуални и механични подобрения – повече оборудване, подобреното качество на возене и – най-важното – нова електрифицирана задвижваща система.

Отвън GL8 Avenir вече се предлага с нов перлено бял цвят, който може да се комбинира с интериорна комбинация от бордо червено / нефрит бяло за версиите с шест и седем места. Има и допълнителни USB портове за зареждане и светлини за четене за пътниците от третия ред. Ако изберете луксозния модел с четири места, той ще ви поглези с ексклузивен тъмно син цвят за по-дебелия си 13-милиметров килим.

Най-новата версия на информационно-развлекателната система eConnect на Buick се предлага като стандарт, идваща с нов дизайн на потребителския интерфейс и свързана навигация с 3D графика. Системата има и нов мониторинг на автомобила и дисплей за качеството на въздуха. Не на последно място, в зависимост от нивото на оборудване, GL8 Avenir получава широка гама от електронни системи за безопасност и подпомагане на шофьора.

Прочети още:
Новият семеен модел на Dacia ще се казва Jogger

Връщайки се към новия силов агрегат, това е 2.0-литров бензинов двигател, свързан с деветстепенна автоматична скоростна кутия. Силовата установка се подпомага от 48-волтов електродвигател, 48-волтова батерия и модул за управление на захранването. Интелигентната система, казва Buick, позволява регенериране на спирачната енергия и електрическо подпомагане при ускорение и трябва да бъде с до шест процента по-ефективна от двигателя, който замества.

Вече на разположение за поръчка в Китай, актуализираният 2022 GL8 Avenir се предлага със селекция от три екстериорни цвята на цени между 463 900 юани и 533 900 юани (67 572 до 82 428 щатски долара по текущия обменен курс).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *