728 x 90

Бош България спечели две престижни отличия на Наградите на германската икономика 2022

  Бош България бе отличена с две първи места в общо четирите категории на Наградите на германската икономика за 2022 г., присъждани в началото на всяка година от Германо-Българската индустриално-търговска камара. Компанията получи престижното първо място в категория „Голямо предприятие“. Наградата бе връчена от министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов на Томас Мец, управляващ директор

  Бош България бе отличена с две първи места в общо четирите категории на Наградите на германската икономика за 2022 г., присъждани в началото на всяка година от Германо-Българската индустриално-търговска камара. Компанията получи престижното първо място в категория „Голямо предприятие“. Наградата бе връчена от министъра на икономиката и индустрията Никола Стоянов на Томас Мец, управляващ директор на Бош Инженеринг Център София и представител на Бош България. Лена Петкова, финансов и административен директор на Роберт Бош ЕООД, прие отличието в категорията „Социален ангажимент“ (корпоративна социална отговорност).

  Значимо отличие

  Наградата „Голямо предприятие“ е признание за Бош България и усилията за осигуряване на нови работни места, развитие за бизнес средата в страната чрез иновации и многобройните програми за повишаване на квалификацията на служителите и инвестицията в изграждане на млади таланти. Само през последните четири години Бош е открила над 500 работни места в България и е осигурила допълнително професионално обучение на екипите си. „Тази година Бош отбелязва 30 години „Техника за живота“ в България. Компанията ни продължава да расте и да показва, че иновациите са част от нас, от нашето ДНК. Трансформацията на Бош България от продуктов във високотехнологичен бизнес е факт и ние се гордеем с това. Защото всеки от моите колеги има своята специална роля и място в успеха на нашата компания,“ каза при връчването на наградата Томас Мец.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт