728 x 90

Бош Инженеринг Център София бе отличен с първо място на 20-тите годишни награди на Български форум на бизнес лидерите

  Бош Инженеринг Център София (ИЦС) беше отличен с първо място в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд“ на 20-тите годишни награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Наградата бе връчена от заместник-социалният министър Емил Мингов на Антоанета Антова-Георгиева, ръководител инженеринг отдел в Центъра. „Тази награда e за всички

  Бош Инженеринг Център София (ИЦС) беше отличен с първо място в категория „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд“ на 20-тите годишни награди за отговорен бизнес на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Наградата бе връчена от заместник-социалният министър Емил Мингов на Антоанета Антова-Георгиева, ръководител инженеринг отдел в Центъра.

  „Тази награда e за всички наши таланти, които са най-ценният ни капитал. Бош Инженеринг Център София демонстрира отговорност и добри практики като работодател, предлагайки дългосрочна заетост и образование, както и подкрепа в професионалното развитие на колегите ни. Центърът ни се грижи за създаването на устойчива среда у нас, за развитието на млади хора с потенциал в IT и аутомотив индустрията. Екипът ни вижда своята социална роля в предаване на знанията и уменията на експертите ни и това ни мотивира силно“, сподели Антоанета Антова-Георгиева при получаването на престижното отличие.

  Бош Инженеринг Център София предлага на служителите си предимството да работят за авторитетна международна компания, участие в разработването на технологии, които променят автомобилната индустрия, стабилност и усещане за приятелска атмосфера и семейна среда.

  Служителите на Бош ИЦС са активни в реализирането на иновативни проекти и се възползват от множеството възможности за професионално израстване и обмяна на опит като участват във вътрешните обучения и семинари. Социалният ангажимент към значими за обществото теми и регулярното участие в доброволчески инициативи са неизменна част от добрите практики на компанията.

  Експерти на Центъра са ментори на стажанти и младежи от дуално обучение, преподават на студенти в университетите и собствената инженерна академия Bosch ECS Career Camp или са ролеви модели в програми на Фондация „Заедно в час“.

  Националният конкурс на БФБЛ за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие отличава постиженията на компаниите от 2003 г. насам и целта на организаторите е да бъдат представени и насърчени най-добрите бизнес практики, както и да се популяризира приносът на частния сектор за изграждането на по-добра социална среда и устойчиво бъдеще. В 20-то издание на наградите се включиха рекордните 134 корпоративни инициативи, а Бош Инженеринг Център София се състезаваше в своята категория с още 17 кандидатури.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget

  Спорт