728 x 90

Audi A6 и A7 получиха фейслифт

  Двата емблематични модела на Audi получават освежена визия, обогатено оборудване и повече възможности за персонализация Audi разкри фейслифт версиите на своите модели А6 и А7. Двата модела от висшия сегмент на средния клас получават модифициран дизайн в областта на предната и задната част, като промените касаят както предната решетка Singleframe, така и светлините и броните.

  Двата емблематични модела на Audi получават освежена визия, обогатено оборудване и повече възможности за персонализация

  Audi разкри фейслифт версиите на своите модели А6 и А7. Двата модела от висшия сегмент на средния клас получават модифициран дизайн в областта на предната и задната част, като промените касаят както предната решетка Singleframe, така и светлините и броните. Наред с по-свежата визия отпред и отзад, и двата модела получават нови оптични пакети за екстериора и интериора, нов дизайн на колелата, разширена гама от цветове за лаковото покритие, както и нови материали за интериорното обзавеждане.

  Audi S6 Sedan

  Занапред Audi virtual cockpit с 12,3-инчов екран става част от стандартната екипировка и на двата модела, изпълнените изцяло по LED технология светлини също стават стандарт. Значително разширени са и възможностите за персонализация в съотвествие с вкуса на отделния клиент – от марката с четирите пръстена на емблемата предлагат повече и по-разнообразни линии за индивидуализиране на външността и вътрешността на автомобила, разширен е и асортиментът от предложения на Audi Sport и Audi exclusive.

  Поръчките за обновените версии на А6 и А7 вече се приемат.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *