728 x 90

Беларуският сайт на BMW показа обновения X7 неофициално преди премиерата му

За никого в автомобилната индустрия не е тайна, че BMW готви обновление за флагмански си SUV X7. Машината все още не е показана официално, но беларуският сайт на баварската марка „изтече“ първо изображение, което разкрива много. В Instagram се появи изображението, което виждате по-горе. То е било прикачено към страница, подготвена от BMW Беларус за

За никого в автомобилната индустрия не е тайна, че BMW готви обновление за флагмански си SUV X7. Машината все още не е показана официално, но беларуският сайт на баварската марка „изтече“ първо изображение, което разкрива много.

В Instagram се появи изображението, което виждате по-горе. То е било прикачено към страница, подготвена от BMW Беларус за пускане в бъдеще. Хора с по-напреднали умения зад мишката и клавиатурата са успели да извадят снимката и да я разпространят във виртуалното пространство.

Както можете да видите, дизайнът в предната част на X7 е сериозно променен. Налични са „двуетажни“ светлини, слухове за каквито имаше от години насам. Впрочем, подобна се очаква да бъде и визията на следващото поколение BMW 7-Series, както и на електрическата алтернатива i7.

Наличното изображение е с ниско качество и не ни разкрива допълнителни промени по външния вид на машината. X7 изглежда ще получи и нови джанти, тъй като наличният комплект на снимката не е сред познатите от сегашното портфолио на модела.

Пълна и официална премиера на луксозната джипка се очаква до няколко месеца.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт