728 x 90

Идва фейслифт за BMW X7, който ще изглежда по този начин

Макар и да е един от относително по-новите модели на BMW на пазара, X7 вече е в процес на подготовка за фейслифт версия. Тя ще се появи не преди края на 2021 година, но вече имаме идея как може да изглежда. Скорошни шпионски снимки, разпространени от Motor1.com, показват, че дизайнът на машината ще бъде сериозно

Макар и да е един от относително по-новите модели на BMW на пазара, X7 вече е в процес на подготовка за фейслифт версия. Тя ще се появи не преди края на 2021 година, но вече имаме идея как може да изглежда.

Скорошни шпионски снимки, разпространени от Motor1.com, показват, че дизайнът на машината ще бъде сериозно променен в предната си част. Там от марката ще
„разделят“ фаровете на няколко нива.

Разбира се, замаскираните прототипи все още не разкриват изцяло дизайна си, но колегите ни от Kolesa.ru се възползваха от видяното, за да създадат тези рендъри на големия SUV.

Харесва ли ви или не, BMW ще заложи на дизайн с основни фарове в долната част на бронята. Точно под предния капак ще бъдат позиционирани новите LED дневни светлини, които ще бъдат разделени в две секции.

Отзад промените ще са минимално. Най-вероятно, ще видим само нова диодна лента, която ще свързва стоповете, а самите стопове ще получат нов вътрешен дизайн.

Горещата тема за огромните радиаторни решетки тук може би ще остане на страна. Изглежда, че дизайнерите на марката няма да дадат на Х7 огромни „бъбреци“ като при новите М3/М4.

Подобен дизайн с разделени предни светлини се очаква и за бъдещия нов SUV флагман на марката Х8. Той ще се появи също след около година, като първите шпионски снимки загатнаха за подобни на Х7 фейслифт фарове.

Съвсем наскоро рендъри на следващото поколение Серия 7 предложиха подобен дизайн и за луксозния седан. Разбира се, по-голяма част от творението е по-скоро догадка, но все пак има елементи, които се базират на видяното от тестовите прототипи.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт