728 x 90

Нарисуваха следващото поколение BMW 7-Series с екстравагантен дизайн

Разбира се, по-голяма част от творението е по-скоро догадка, но все пак има елементи, които се базират на видяното от тестовите прототипи.

За никого не е тайна, че BMW вече работи по следващото поколение на флагманския си модел 7-Series. Всъщност, лимузината вече може и да не носи тази титла, тъй като баварците коронясаха с нея електрическия си кросоувър iX.

Новата лимузина се очаква не по-рано от края на 2021 година, а може би дори и в началото на 2022. Все пак, маскирани прототипи на модела вече се „разхождат“ по обществените пътища в Германия.

Базирано именно на шпионски снимки, дизайнерът с псевдоним Ascariss Design създаде този екстравагантен дизайн за возилото. Разбира се, по-голяма част от творението му е по-скоро догадка, но все пак има елементи, които се базират на видяното от тестовите прототипи.

Следващото поколение на Серия 7 ще се раздели с флагманския си V12 мотор. Вместо него, на върха на йерархията ще застане изцяло електрически модел, за който се говори, че може да разполага с до 700 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт