728 x 90

Вижте снимки от финалния тест за Кола на Годината в България

Както стана ясно преди няколко дни, конкурсът Кола на Годината в България вече има своите финалисти. Те бяха излъчени след гласуване от членовете на „Прес Авто Клуб България“, между които е и редакцията на AUTOCLUB.bg. По традиция преди гласуването журито получава възможност да се запознае с участниците в конкурса на голям общ тест. Снимки от

Както стана ясно преди няколко дни, конкурсът Кола на Годината в България вече има своите финалисти. Те бяха излъчени след гласуване от членовете на „Прес Авто Клуб България“, между които е и редакцията на AUTOCLUB.bg.

По традиция преди гласуването журито получава възможност да се запознае с участниците в конкурса на голям общ тест. Снимки от тазгодишното издание на теста можете да видите в галерията отдолу.

Ето ги и финалистите:

Леки автомобили:

  1. Citroen C4
  2. Dacia Sandero
  3. Opel Corsa
  4. Skoda Octavia
  5. VW Golf

Crossover автомобили:

  1. Audi Q3 Sportback
  2. Ford Kuga
  3. Hyundai Tucson
  4. Land Rover Defender
  5. Renault Captur

Eко автомобили:

  1. BMW iX3
  2. Citroen e-C4
  3. MINI E
  4. Peugeot e-2008
  5. VW ID.3

Премиум автомобили:

  1. Audi E-Tron GT
  2. BMW 4-Series Coupe
  3. BMW M8
  4. Mercedes-Benz S-Class
  5. VW Arteon Shooting Brake

Градски автомобили:

  1. Ford Puma
  2. Honda Jazz
  3. MINI E
  4. Opel Corsa
  5. Renault Clio E-Tech
  6. VW ID.3

Многофункционални:

  1. Isuzu D-Max
  2. VW Caddy 5
  3. Suzuki Jimny LCV

И тази година за шести пореден път конкурсът се провежда с важното участие на най-квалитетните горива MaxxMotion от OMV. През годините австрийската компания изгради една от най-добрите мрежи бензиностанции в България и спечели доверието на клиентите с продуктите, които предлага, уюта на синьо-зелените обекти и разнообразието на услуги, предлагани 24 часа/ 7 дни в седмицата във всяка точка от страната.

Традиционен партньор на конкурса Автомобил на Годината е и УниКредит лизинг – лидер в областта на гъвкавите финансови решения.

За поредна година удобства и чудесни условия по време на финалния тест предложиха от фирма Лазурит 94 – официален вносител на автобоите Glasurit и вече традиционен домакин на най-важното автомобилно събитие за годината – конкурсът Автомобил на Годината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт