728 x 90

Лазурит 94 отново беше домакин на големия тест на конкурса „Кола на годината“

Традиционно Лазурит 94 – лидерът в предлагането на авторепаратурни продукти и услуги, отново бе домакин на етап от конкурса Кола на годината в България – тест драйвът на всички 47 автомобили кандидати за голямото отличие. Най-престижният автомобирен конкурс у нас се провежда за 26-та поредна година от Прес Авто Клуб България.   Журналисти от водещи

Традиционно Лазурит 94 – лидерът в предлагането на авторепаратурни продукти и услуги, отново бе домакин на етап от конкурса Кола на годината в България – тест драйвът на всички 47 автомобили кандидати за голямото отличие. Най-престижният автомобирен конкурс у нас се провежда за 26-та поредна година от Прес Авто Клуб България.  

Журналисти от водещи медии и представители на автомобилните вносители имаха удоволствието да тестват топ автомобилите. В преминалия тест на всички претенденти за тазгодишните награди, се включиха 34 членове на Прес Авто Клуб България, които предстои до понеделник да определят финалните петици в отделните категории: лек автомобил, кросоувър, електрически автомобил, премиум автомобил и високопроходим автомобил.

Един от петте победители ще грабне и приза – Кола на 2023 г. за България. Печелившите ще станат известни на 15 март.

*Конкурсът „АВТОМОБИЛ НА ГОДИНАТА 2023 на БЪЛГАРИЯ“ се провежда в партньорство с Уникредит Лизинг, OMV и специалистът в областта на авторепаратурните услуги Лазурит 94.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт