728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

На тези коли мястото им определено не е на Нюрбургринг (видео)

Със сигурност Нюрбургринг нямаше да е същото място без… огромен междуградски автобус, на борда на който са само двама човека.

Нюрбургринг е мястото, където автомобилните производители тестват новата си продукция на скоростни изпитания. Освен това обаче, в дните с отворен достъп, по трасето се пускат и т.нар. „туристи“.

Това са любители, не професионални пилоти, които отиват със собствените си автомобили да се забавляват. Вратите са отворени буквално за абсолютно всеки, който има смелостта и финансовата възможност да стъпи на Нюрбургринг.

Видеото по-долу ни показва някои от най-куриозните участници в дните за туристи през последните седмици. Със сигурност е странно да видим нов Land Rover Defender на пълна газ през завоите, но само почакайте да видите колко изненади още ви чакат.

Прочети още:
Край на фенските авто срещи пред НИМ в София - зоната вече е пешеходна

Ще загатнем само за някои от тях. Както сте се досетили от заглавното изображение, FIAT Multipla също прави поява, а преди и след нея виждаме още няколко товарни буса, мотористи и малки градски коли.

Но със сигурност Нюрбургринг нямаше да е същото място без… огромен междуградски автобус, на борда на който са само двама човека. Вижте видеото и се забавлявайте.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *