728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават VW Golf I кабриолет автоматик за 18 900 лв.

На доста автентичен и рядък автомобил за продажба в България попаднахме чрез обява в мрежата на Facebook. Става дума за Volkswagen Golf от първо поколение и то в изпълнение кабриолет. Машината е произведена през вече далечната 1991 година и е до голяма степен в оригинално състояние. Според продавача кабриолетът е на около 190 000 километра

На доста автентичен и рядък автомобил за продажба в България попаднахме чрез обява в мрежата на Facebook. Става дума за Volkswagen Golf от първо поколение и то в изпълнение кабриолет. Машината е произведена през вече далечната 1991 година и е до голяма степен в оригинално състояние.

Според продавача кабриолетът е на около 190 000 километра и няма никаква ръжда по купето. Снимките показват един доста лъскав и стегнат автомобил, като интериорът може спокойно да мине за перфектен.

Прочети още:
БГ пазар: Продават Honda Accord от 1986 г. бартер за мотопед Simson

Още по-интересен е фактът, че откритият Golf разполага с автоматична трансмисия, което си е истинска рядкост за тези години в автомобилната индустрия. Моторът е 1.8-литров, подобен на този от първо поколение Golf GTI.

Обявената цена е 18 900 лева. Дали е справедлива или не – не бихме се наели да коментираме, но бихме с радост чули вашето мнение в коментарите по-долу. Самата обява можете да видите на този линк.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Triforce
    юли 8, 2021, 08:23

    Ако има човек къде да я държи и поддържа за антика, цената е добра. Ако ще се кара от време на време е скъпа. Добре е да се купи от човек с възможности и да си я пази за поколенията.

    Отговор