728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Volvo V70 D5 за 1 паунд – в какво състояние е? (видео)

Финалната цена за ремонта на това V70 с включен труд е малко над 6800 паунда, което се равнява на почти 15 500 лева.

За колко най-евтино човек може да си купи автомобил, който да е в движение? Със сигурност това зависи от държавата, но изглежда във Великобритания отговорът на този въпрос е много просто – 1 паунд.

Точно за толкова екипът на CarThrottle се сдобива с употребяван Volvo V70 D5, който на пръв поглед изглежда в прилично състояние. Разбира се, има много забележки тук и там, но това може да се очаква от кола на такава възраст.

За да разбере какви точно проблеми има V70, екипът на канала в YouTube посещава сервиз, специализиран в ремонтите на Volvo. Бързият поглед е обещаващ, но след детайлен преглед нещата стават почти катастрофални.

Освен видните с просто око проблеми по екстериора и интериора на това V70, задълбочен анализ на двигателя и окачването показват куп други неприятности. Списъкът е дълъг, но по-стряскащите неща са нова кормилна рейка, предни накрайници, фарове, шофьорско огледало, стоп, радио система, мотор на чистачките, пистов ремък, интеркулер и много други.

Всички тези компоненти би трябвало да се купят чисто нови и оригинални, съветват от сервиза. Финалната цена за ремонта с включен труд е малко над 6800 паунда, което се равнява на почти 15 500 лева.

Прочети още:
Tesla Model X срещу Fiat Panda Cross на офроуд - (не)очакван победител (видео)

От екипа обещават, че автомобила го чака добро бъдеще, което най-вероятно означава, че той ще бъде възстановен до заводски блясък. Ще проследим процеса с интерес, за да разберем каква ще бъде инвестицията в него.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *