728 x 90

Отмъстителен съсед „запечата“ автомобил в Стара Загора

  Пред жилищен блок в Стара Загора запечатаха паркиран автомобил. Превозното средство е Toyota Rav4 с ямболска регистрация. Всички фуги по купето са запечатани с монтажна пяна, така че да не могат да бъдат отворени. Собственикът Дилян Пеев написа следния коментар във Фейсбук: „Така посрещнахме утрото. Нека компетентните органи да си свършат работата“. Не знаем каква

  Пред жилищен блок в Стара Загора запечатаха паркиран автомобил. Превозното средство е Toyota Rav4 с ямболска регистрация. Всички фуги по купето са запечатани с монтажна пяна, така че да не могат да бъдат отворени.

  Собственикът Дилян Пеев написа следния коментар във Фейсбук: „Така посрещнахме утрото. Нека компетентните органи да си свършат работата“. Не знаем каква е причината за подобна постъпка, но проявата е крайно неприемлива и със сигурност подлежи на тежки наказания.

  В коментарите някои споделят, че автомобилът е бил паркиран неправилно пред блока, запушвайки изходите на паркинга. Други пък спекулират за действия от чиста злоба, комплекс за притежаване на публично мято или пък дори прозаична любовна разпра.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *