728 x 90

БГ пазар: Mercedes W124 за 1000 лева – какви изненади крие? (видео)

W124 и до ден днешен се смята от феновете на Mercedes-Benz за един от най-здравите модели на немската марка. Култът към тази серия е особено силен в България, където читави екземпляри продължават да се продават за сериозни суми. Но в какво ли състояние ще бъде кола за 1000 лева? Ютюбърът Георги Младеов се сдоби точно

W124 и до ден днешен се смята от феновете на Mercedes-Benz за един от най-здравите модели на немската марка. Култът към тази серия е особено силен в България, където читави екземпляри продължават да се продават за сериозни суми. Но в какво ли състояние ще бъде кола за 1000 лева?

Ютюбърът Георги Младеов се сдоби точно с такъв автомобил – светло син седан W124 на цена от 1000 лева. Идеята е машината да бъде възстановена в следващите месеци, като ще следим процеса с интерес.

Продавачът на колата обяснява още в самото начало, че возилото има проблем с паленето на двигателя. След кратък оглед се оказва, че проблемът е доста малък – маркуч от механичния инжекцион е бил изваден. След тази бърза намеса W124 пали и работи и на бензин, и на газ, макар и все още да има паразитни шумове от двигателния отсек.

Вижте в какво състояние е машината в подробното видео по-долу. То проследява прибирането на колата от предишния й собственик във Варна до София, където ще протече реставрацията.

Прочети още:
БГ пазар 1994-1995 г.: Audi V8 за 58 хил. DM, Renault 11 Turbo за 6800

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Евгени Александров
    юли 21, 2021, 08:07

    Много добра статия,само че този мерцедес не струва 1000лв а му го ПОДАРИХ за 1000лв,гледах негови видеа и реших да му я дам за проект,колата е в отлично състояние и струва много повече от 1000лв,просто нямам възможност,време и желание да се занимавам и за това реших да му я дам,дори му я дадох с пълномощно а не с договор,да има време да си я постегне момчето,дано се получи реставрацията,успех на Георги с проекта.

    Отговор