728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

БГ пазар: Продават този „чистокръвен канадски мечок“ с „българско ЕГН“ за 19 хил.

Въпросната машина е Mercedes-Benz S550, който е внесен в България от Канада.

Не за първи път виждаме креативно написана обява за продажба на автомобил. Но когато става дума за хубава кола и интересна обява, нашето внимание е напълно заслужено.

Въпросната машина е Mercedes-Benz S550, който е внесен в България от Ванкувър, Канада. Седанът е производство 2008 година е навъртял около 200 000 километра от нов.

Решихме, че е по-добре да ви оставим да се запознаете с обявата в автентичен вид, вместо да я разказваме. По-долу можете да видите текста в оригинал, както е публикуван в самата обява:

„Здравейте, казвам се Мечо. Аз съм чистокръвен канадски черен мечок. Роден съм през 2008. Зимата съм си спинкал в топла бърлога и лапите ми не познават снега. Обиколил съм 180 хиляди километра из красивата природа на Ванкувър и 20к в новата ми родина. Стъпвам здраво и с четерите си лапи, все пак съм с голямо сърце, което е с обем 5 литра и половина и бие лудо като на 388 бързо препускащи кончета.

Хапвам си добре, когато се разхождам из града, но когато тръгна да бягам на чист въздух, не ми трябва много. Не съм и помирисвал райски газ, все пак до сега бях гледан от богати стопани. Тук идва и проблема, тези богатите видяха един келеш роден по-миналата година и ме пратиха в един голям концентрационен лагер за мечки бежанци и всяква друга сган. Снимаха ме и ме качиха в нещо като фейсбук за мечки и там се намерихме с новата ми любов. Той не казва дали е богат, но ме е харесал на снимката и платил веднага. Натовариха ме в една клетка без прозорци и когато излязох след 2 месеца, бях в България. Даже и не знаех, че съществува такова място. Трябва да си призная, че ми харесва.

Веднага след като пристигнах, новият ми приятел се погрижи да ми направят промивка на всички вътрешни системи, подстрига ми ноктите и ми обу чисто нови гумени галоши. Изкъпа ме и ме парфюмира. Постоянно се фука на приятелите си, че имам невероятна визия и возя меко. Възглавничките на лапите ми се пълнят с въздух и мога да стъпвам съвсем бавно и комфортно, но имам една точка, която само като я бутнеш звярът в мен се събужда в спортен режим и дера асфалта.

Когато седнеш в мен, предлагам лек масаж, ако ти е топло изстудявам и ако ти е студено подгрявам даже и на ръчичките. Когато дойдох не можех да чувам добре, но едни факири от Варна ми наляха някаква медицина в ушите и сега мога да хващам дори БГ радио и да слушам всякаква музика. Мога да виждам назад, да бягам с постоянна скорост без да ме настъпваш, отварям и затварям с вакуум, крия се зад щори, Абе всякакви глезотии, които един мечок може да предложи.

Прочети още:
БГ пазар: Продават световноизвестното BMW Bullshark с български тунинг

Малко съм тъжен, защото докато съм пътувал в тъмната клетка, някакъв тъп китаец изял някъв прилеп, пръднал два пъти и половината свят се натръшкал. Та сега моя човек, няма на кого да си продава мурафетите и каза, че ще му е трудно да ме поддържа в топ състояние, за това предлага невероятната възможност да се запознаем лично с всеки, който има 19 хиляди лева.

Тука малко се обидих, защото аз струвам много повече, но все пак е за мое добро. За разлика от европейските си събратя, които са помляни от експлоатация, аз съм в супер състояние и дълги години ще всявам респект у всеки, който ме види.

В България ми харесва и искам да остана тук. Даже имам и българско ЕГН вече, забиха ми го на челото и отзад. Та това е моята кратка история, който иска да ме види на живо да звънне на тоя галфон, дето ме дава за без пари. Телефона му е тук отдолу.“

2 коментари

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

2 Коментари

 • Grigorov
  януари 12, 2021, 15:59

  Тая обява прилича малко на моята когато преди 4 години си продавах моя мвчок w220. Бях написал всякакви глупости и обявата беше станала хит и успях да я продам. Вероятно на собственика му идват в повече разходите и затова я продава

  Отговор
 • HRISTOZOV HRISTOZ
  януари 6, 2021, 19:21

  Колата е супер

  Отговор