БГ пазар: Бихте ли дали 6000 евро за този Mercedes Е250D W124 от 1994 г.?

Поколение W124 на Mercedes-Benz продължава да се радва на особен статут у нас, дори десетилетия след оригиналната си поява. Именно на това се дължат и понякога високите цени за модела, като много добър пример в това отношение е този E250D от снимките по-долу. Попаднахме на обява за автомобила във Facebook, като в нея е поставена

Поколение W124 на Mercedes-Benz продължава да се радва на особен статут у нас, дори десетилетия след оригиналната си поява. Именно на това се дължат и понякога високите цени за модела, като много добър пример в това отношение е този E250D от снимките по-долу.

Попаднахме на обява за автомобила във Facebook, като в нея е поставена цена от 6000 евро. Интерес към машината определено не липсва, съдейки по коментарите, но все пак има и доста подигравателни мнения.

Иначе, от самата машина няма кой знае какво повече да се желае. Този E250D е с първа регистрация от октомври 1994 година, което го превръща в един от късните произведени бройки. Пробегът е 269 400 километра и се твърди, че е реалният за автомобила.

Прочети още:
БГ пазар: Продават отличен VW Passat B2 на 35 години с 1.6 атмосферен дизел

Няма как да не отчетем привидно безупречното състояние. Не сме имали удоволствието да видим колата на живо, но от снимките изглежда, че всико е така, както е изглеждало при напускане на завода. Супер външен вид, напълно запазен интериор и, според собственика, добро техническо състояние.

Според вас, заслужава ли сумата от почти 12 000 лева автомобил на такава възраст? Ако съдим по коментарите на потребителите, основният проблем на този E250D е, че е с дизелов двигател. Серията W124 се слави с много здрави дизелови агрегати, но с времето по-търсени и ценени са екземплярите с големи бензинови мотори и автоматични трансмисии.

Вижте пълната обява на този линк.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *