728 x 90

БГ пазар: Продават супер запазен Mercedes 190 2.5D за 6900 лева

Прекрасно запазен екземпляр Mercedes-Benz 190 се продава в България на привидно доста разумна цена. Колата е произведена през октомври 1991 година и е една от по-късните бройки, слезли от поточните линии. Обявата за тази дизелова 190-ка намерихме във Facebook Marketplace, като от нея разбираме, че моторът под предния капак е 2.5-литров турбодизел. Мощността е скромните

Прекрасно запазен екземпляр Mercedes-Benz 190 се продава в България на привидно доста разумна цена. Колата е произведена през октомври 1991 година и е една от по-късните бройки, слезли от поточните линии.

Обявата за тази дизелова 190-ка намерихме във Facebook Marketplace, като от нея разбираме, че моторът под предния капак е 2.5-литров турбодизел. Мощността е скромните по сегашните стандарти 126 к.с., но със сигурност удоволствието от шофирането не липсва.

Както можете да видите от прикачените снимки, интериорът е почти в заводско състояние. Добро впечатление прави състоянието на волана, както и заобикалящите го пластмаси. Единствената видим забележка е декоративното окрашение в зоната около скоростния лост, която е с напукан лак.

Според описанието на машината, тя е напълно обслужена. Сред екстрите на борда откриваме седалки с подгряване, халогенни фарове, ABS система, централно заключване и други. Собственикът казва, че колата се съхранява в гараж.

Прочети още:
БГ пазар: Продават реставрирана Toyota Tercel от 1983 година за 7000 долара

Исканата цена е 6900 лева, а колата се намира в Кърджали. Повече можете да видите в обявата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *