728 x 90

Ford Bronco няма да стъпи в Европа

    Макар и сериозно да реконструира бизнеса си на европейския континент, Ford не възнамерява да лансира на европейските пазари високопроходимата машина Bronco. По време на презентация относно резултатите на бранда в глобален план през първите шест месеца на годината стана ясно, че Bronco ще се продава само в Северна Америка, Африка и Близкия Изток. Другият член

    Макар и сериозно да реконструира бизнеса си на европейския континент, Ford не възнамерява да лансира на европейските пазари високопроходимата машина Bronco.

    По време на презентация относно резултатите на бранда в глобален план през първите шест месеца на годината стана ясно, че Bronco ще се продава само в Северна Америка, Африка и Близкия Изток.

    Другият член на семейството Bronco – модел, който условно е наричан Baby Bronco, пък ще се предлага само на пазарите в Северна и Южна Америка.

    Новият Ford Bronco би трябвало да бъде лансиран още догодина с 2.3-литров турбо бензинов мотор от фамилията EcoBoost. По-малката версия ще се появи година по-късно.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт