728 x 90

Alpina прави две версии на BMW X7 – бензинова и дизелова

    Alpina вече работи усилено по най-големия високопроходим автомобил на BWM, X7. Машината в момента е на Нюрбургринг, където немците изпитват окачването и променят настройките на управлението. По всяка вероятност, компанията, която има статут на производител, ще подготви две версии на големия SUV, които ще се предлагат на различните пазари по света. За Европа се предвижда

    Alpina вече работи усилено по най-големия високопроходим автомобил на BWM, X7. Машината в момента е на Нюрбургринг, където немците изпитват окачването и променят настройките на управлението.

    По всяка вероятност, компанията, която има статут на производител, ще подготви две версии на големия SUV, които ще се предлагат на различните пазари по света.

    За Европа се предвижда дизелов модел, задвижван от 3.0-литров битурбо дизел с мощност от близо 450 к.с. Това ще превърне Х7 в най-мощния сериен дизелов джип в продажба.

    За САЩ Alpina работи по V8 бензинов модел. Там ще намерим познатия ни 4.4-литров битурбо агрегат на BWM, който ще бъде доработен да развива максимална мощност от 600 к.с.

    Най-вероятно финалният продукт ще носи името XB7 и XD7 в зависимост от мотора под прения капак. Очаква се да видим най-мощният Х7 към средата на следващата година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт