728 x 90

Alpina B3 Touring ще дебютира във Франкфурт през септември

    BMW не предлага комби версия на спортния си модел М3 – и доколкото знаем, такава не се предвижда и за в бъдеще, но адекватно решение ще бъде представено съвсем скоро от Alpina. Немската фирма, която има статута на производител, представи първи тийзър от задаващия се чисто нов B3 Touring. Интересно е, че компанията ще покаже

    BMW не предлага комби версия на спортния си модел М3 – и доколкото знаем, такава не се предвижда и за в бъдеще, но адекватно решение ще бъде представено съвсем скоро от Alpina.

    Немската фирма, която има статута на производител, представи първи тийзър от задаващия се чисто нов B3 Touring. Интересно е, че компанията ще покаже първо именно комбито, още преди да е представила седан версията.

    Под капака на този автомобил ще работи 3.0-литров турбо мотор. Очаква се мощността със сигурност да е над 400 конски сили, но и по-малко от 480 к.с., колкото се очаква да има новото М3.

    Бързото комби ще бъде във Франкфурт в компанията на XD3 и XD4, както и на B5 Bi-Turbo Touring и B7 с V12 мотор. Повече подробности за B3 се очакват буквално до дни.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт