728 x 90

Mercedes обяви кои модели няма да имат AMG версии

    В последните години моделната гама на Mercedes-Benz се разшири на няколко пъти. Това доведе до нови представители на AMG дивизията, като вече знаем кои коли няма да получат спортна доработка. Изборът на имената звучи логичен. Това са B-Class и EQC – първият е компактният ван на марката, който би трябвало да се купува от млади

    В последните години моделната гама на Mercedes-Benz се разшири на няколко пъти. Това доведе до нови представители на AMG дивизията, като вече знаем кои коли няма да получат спортна доработка.

    Изборът на имената звучи логичен. Това са B-Class и EQC – първият е компактният ван на марката, който би трябвало да се купува от млади семейства, които надали търсят особена динамика.

    Все пак, дори и този модел ще се предлага с AMG Line пакет от спортни екстериорни елементи. Освен това, ще съществува и версия B35, която ще предлага достатъчно мощност.

    Ситуацията е по-различна при EQC. Масовият електрически автомобил на немците вече предлага мощност от над 400 к.с. и  надали се нуждае от допълнителна доработка.

    За него се предвижда само AMG Line пакет с по-големи джанти и спортни акценти за екстериора.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт